Το Επιμελητήριο Αχαΐας λαμβάνει μέρος στην 82η ΔΕΘ (9-17/9/2017) στα πλαίσια της προβολής των δράσεών του και της στήριξης των μελών του.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργούν περίπτερα αχαϊκών επιχειρήσεων, οι οποίες προβάλλονται μέσω του επιμελητηρίου Αχαΐας στην Αίθουσα 2, Stand Νο 23. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί περίπτερο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην Αίθουσα 2, Stand Νο 10 στο κεντρικό περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στο οποίο θα προβάλλονται οι υπηρεσίες και ενέργειες μας.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε τα περίπτερα μας προκειμένου να ενημερωθείτε τόσο για τις αχαϊκές επιχειρήσεις όσο και για τις καινοτόμες δράσεις του επιμελητηρίου Αχαΐας.
Ενημερώνουμε ότι στην 82η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα θα είναι η Κίνα. Θα δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια καθώς και σε επαγγελματικούς φορείς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις επιχειρηματικών επαφών προκειμένου να συνδεθούν με την μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.

Πλέον των επιχειρηματικών, εμπορικών και τεχνολογικών παρουσιάσεων, θα πραγματοποιηθούν ποικίλα πολιτιστικά αφιερώματα με στόχο να δώσουν μία διαφορετική νότα στο ψυχαγωγικό ενδιαφέρον των επισκεπτών.

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com