Με προσκοπικά προστάγματα ξεκίνησε το ΑΓΑΦΡΟΝ το δεύτερο χρόνο εθελοντικών του δράσεων. Το πρόγραμμα της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου «ΑΓΑΦΡΟΝ-ΑΓΑΠώ & ΦΡΟΝτίζω τον τόπο μου» κατάφερε από τον πρώτο κιόλας χρόνο δραστηριοποίησής του να κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με τις καλαίσθητες ιδέες του και τους ευγενείς σκοπούς του.
Αυτή τη φορά το ΑΓΑΦΡΟΝ βοήθησε το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου να αναμορφώσει αισθητικά το χώρο του και να τον κάνει πιο ελκυστικό για τους φίλους του προσκοπισμού.
Πριν λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ΑΓΑΦΡΟΝικές παρεμβάσεις στον προαύλιο χώρο του συστήματος αφού οι εγκαταστάσεις χρωματίστηκαν σε τόνους του λαχανί, του πορτοκαλί και του μωβ. Παλιά ελαστικά αυτοκινήτων, προσφορά του καταστήματος Αφοί ΦΡΑΓΚΟΥ (Κορίνθου 132 Αίγιο) έγιναν πολύχρωμες γλάστρες για τα φυτά που χάρισε στο προσκοπείο το ανθοπωλείο ΟΡΧΙΔΕΑ (Ρ.Φεραίου 40 Αίγιο).
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου τα ναυτοπροσκοπάκια ανέλαβαν δράση, οι πρασινωποί και οι κιτρινωποί πήραν χρώματα και πινέλα, φόρεσαν γάντια και ποδιές και ζωγράφισαν με κέφι και φαντασία τις γωνιές τους στον εσωτερικό χώρο του συστήματος.
«Αξίζουν όλοι μικροί και μεγάλοι εθελοντές ένα μεγάλο μπράβο» αναφέρει η υπεύθυνη του ΑΓΑΦΡΟΝ Μαρία Καβούνη και συνεχίζει «κι ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στην Αγγέλα Παπαβασιλοπούλου που τόσο πρόθυμα και εμπνευσμένα βοήθησε στα επιτοίχια σχέδια. Και φυσικά δεν τελειώσαμε ακόμα … επιμένουμε προσκοπικά και ΑΓΑΦΡΟΝικά».