Το Επιμελητήριο Αχαίας έλαβε μέρος με 2 περίπτερα, ένα εθνικό περίπτερο και ένα στο χώρο των ποτών για μία ακόμα φορά στη έκθεση SIAL, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στον κόσμο με επισκεψιμότητα πανω από 110.000 άτομα. Συνολικά οι 11 ακόλουθες εταιρείες έλαβαν μέρος.
ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΠΙΛΑΒΑΣ Α.Β.Ε.Ε
ΤΣΙΤΣΑΣ Ο.Ε.
ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΚΟΣ
ΠΑΤΡΑΙΚΗ
ΒΑΝΤΑΝΑ- Γ & Π. ΤΖΟΥΔΑΣ Ο.Ε
ΚΙΝΤΩΝΗΣ Ο.Ε.
Α.ΒΙ.ΓΑΛ Α.Ε.
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ Ο.Ε.
ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

Τα περίπτερα του Επιμελητηρίου Αχαίας συμμετείχαν με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών. Την έκθεση επισκέφθηκε μεταξύ άλλων ο Αχαιός εμπορικός ακόλουθος της Ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι Παναγιώτης Ζαραγας, ο υπουργός  γεωργίας Αθανάσιος Τσαφτάρης, ο υπουργός ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης. Το Επιμελητήριο Αχαίας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτων Μαρλαφέκας και η Νόρα Νικολοπούλου, υπεύθυνη διεθνών σχέσεων και εμπορίου του Επιμελητηρίου Αχαίας.

Η προβολή της Ελλάδας ήταν πολύ μεγάλη με συνεχείς διοργανώσεις γευσιγνωσίας και μεγάλη επισκεψιμότητα από διανομείς και αντιπροσώπους ελληνικών προιόντων. Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα για την προώθηση των εξαγωγών τους που πλέον αποτελούν βασικό κομμάτι των επιχειρηματικών τους σχεδίων.