Το νερό … νεράκι φαίνεται πως έχουν πει οι κάτοικοι της Αιγιάλειας, με το θέμα να παίρνει πλέον τεράστιες διαστάσεις και το Στ. Θεοδωρακόπουλο να διαμηνύει πως θα φτάσει μέχρι και τον εισαγγελέα.
«Η κατάσταση είναι τραγελαφική, ποτίζουν ατελείωτα στρέμματα και μετά δεν έχουν νερό να πιούν» τόνισε κατά την ενημέρωσή του στους Δημοτικούς Συμβούλους ο Στ. Θεοδωρακόπουλος, ενώ ανέφερε πως ήδη έχει κάποια στοιχεία στα χέρια του και αν αποδειχτεί πως είναι αληθή θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα.
Στην ενημέρωσή του μάλιστα ο Δήμαρχος έκανε λόγο και για περιπτώσεις που υπάρχουν βάνες νερού σε σημεία … που δε θα έπρεπε να υπάρχουν και τόνισε πως δεν μπορεί ο καθένας για δική του διευκόλυνση να επεμβαίνει στο δίκτυο του νερού.
Μάλιστα ο Δήμαρχος ζήτησε από το Δ.Σ να αποφασίσει ώστε οι τοπικοί πρόεδροι σε συνεργασία με υδραυλικό να έχουν την εξουσιοδότηση να κόβουν το νερό, σε όποια σημεία βρίσκουν παράνομες παροχές.
Με το πρόβλημα, σε πολλά σημεία της Αιγιάλειας, να έχει πάρει πλέον τραγικές καταστάσεις και πολλά χωριά να μένουν μέρες χωρίς νερό ο Στ. Θεοδωρακόπουλος διεμήνυσε πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή καθώς θα ακολουθήσουν πρόστιμα, ενώ διευκρίνισε  πως η παράνομη χρήση του νερού ύδρευσης με σκοπό την άρδευση ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο αποτελεί κλοπή ενέργειας οι υπαίτιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με το αυτόφωρο.
Αθ. Σαΐτη