Στην «αντεπίθεση» περνά ο Λάμπης Παπαδόπουλος με ενέργειες για ακύρωση της απόφασης που τον «καθαίρεσε» από την προεδρία του εμπορικού συλλόγου.

Ο Λάμπης Παπαδόπουλος με χθεσινή δήλωσή του γνωστοποιεί ότι ήδη έχει προσφύγει δικαστικά κατά της απόφασης με την οποία καθαιρέθηκε από την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου, θέτοντας ζήτημα νομιμότητας της επίμαχης συνεδρίασης δ.σ. με την οποία έγινε ανασύσταση της διοίκησης.

[the_ad id=”46371″]

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Από μηνός Νοεμβρίου 2017, στήθηκε εις βάρος μου και υπό την ιδιότητά μου ως Προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, σχέδιο προσωπικής μου απαξίωσης και με σκοπό την αντικατάστασή μου από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, διάφορα πρόσωπα, «συνάδελφοι», την ταυτότητα των οποίων φυσικά γνωρίζω, διέρρευσαν τεχνηέντως φήμες περί δήθεν οικονομικών ατασθαλιών από μένα στον Σύλλογό μας, φήμες που διέρρευσαν και στα μέλη του Συλλόγου μας και εν γένει στην πόλη του Αιγίου. Παράλληλα τα πρόσωπα αυτά προέβησαν και σε παράνομες ενέργειες στα γραφεία του Συλλόγου μας, υφαρπάζοντας βιβλία και έγγραφα.

Στην επιχειρούμενη κατασυκοφάντησή μου αντέδρασα υποβάλλοντας σχετικές μηνύσεις εναντίον των προσώπων αυτών και ενώπιον του κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, προκειμένου να προστατευθεί η τιμή και η υπόληψή μου, τόσο ως προσώπου και εμπόρου του Αιγίου, όσο και ως Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πλην όμως, οι διαρρέοντες τα ανωτέρω ολοκλήρωσαν το σχέδιό τους απαξίωσής μου, στις 30-11-2017, όταν και σε προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου μας, με θέματα ημερήσιας διάταξης εντελώς διαφορετικά, αυτοί ενεργώντας παράνομα, καταχρηστικά και εντελώς αδικαιολόγητα, με πραξικοπηματικό τρόπο, μέσα σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, με φωνές, ύβρεις και απειλές, έθεσαν θέμα αποπομπής μου από την θέση του Δ.Σ. και το πέτυχαν κατά πλειοψηφία, χωρίς βεβαίως την δική μου παρουσία, αφού αναγκάστηκα να αποχωρήσω καταγγέλλοντας την παράνομη συμπεριφορά τους, αλλά και για να προστατεύσω την σωματική μου ακεραιότητα και την τιμή και υπόληψή μου. Από την επομένη κιόλας ημέρα επιχείρησα να προσφύγω δικαστικά κατά της αποφάσεως του Δ.Σ. περί αντικατάστασής μου από την θέση του Προέδρου, δηλαδή να ασκήσω αγωγή ακύρωσης της απόφασης αυτής και ασφαλιστικά μέτρα αναστολής εκτελέσεως της απόφασης αυτής. Ζήτησα από το νέο Δ.Σ. και την Πρόεδρο αυτού να μου χορηγήσουν τον αριθμό της απόφασης που έλαβαν και το περιεχόμενο αυτής, αλλά για μια ακόμα φορά, ενεργούντες παράνομα, αρνήθηκαν να μου τα χορηγήσουν έως και της 21-12-2017, όταν και υποχρεώθηκαν να το πράξουν κατόπιν προσωρινής διαταγής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου στο οποίο προσέφυγα και δικαιώθηκα. Ήδη συνεπώς, έχω πετύχει την πρώτη μου δικαίωση από το αρμόδιο Δικαστήριο. Συνεχίζω τους δικαστικούς μου αγώνες, ασκώντας τα ένδικα μέσα που ανωτέρω αναφέρω και είμαι βέβαιος ότι πλήρως θα δικαιωθώ.

Το οργανωμένο σχέδιο της προσωπικής μου απαξίωσης οφείλεται σε άλλους λόγους, τους οποίους φυσικά γνωρίζω και όχι βέβαια σε δήθεν οικονομικές ατασθαλίες, που όχι μόνο δεν υπάρχουν αλλά και οι ίδιοι που διαρρέουν τις σχετικές φήμες, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν.  

Η επιχειρούμενη κατασυκοφάντησή μου θα καταρρεύσει πλήρως και τα πρόσωπα που προέβησαν σε αυτήν θα καταδικαστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθούν τα πράγματα στην προτέρα τους κατάσταση. Δηλώνω ότι καμιά παράνομη σε βάρος μου ενέργεια δεν θα γίνει δεκτή., δηλώνω την αποφασιστικότητά μου να δικαιωθώ πλήρως και να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου, δηλώνω δε τέλος ότι τις απαντήσεις θα τις λάβουν αυτοί που πρέπει να τις λάβουν στις δικαστικές αίθουσες. Δηλώνω περήφανος για την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, τίμησα με την παρουσία μου και τις ενέργειές μου ως Προέδρου τον Σύλλογό μας, θα επανέλθω δε πολύ γρήγορα στα καθήκοντά μου.  

Αίγιο, 22-12-2017

Χαράλαμπος Π.Παπαδόπουλος