Ξεκίνησαν τα μαθήματα του χορευτικού τμήματος της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιάλειας για την καινούργια χρονιά, μετά από μια σειρά πετυχημένων και σημαντικών χορευτικών παραστάσεων στο πρώτο οκτάμηνο του 2012. Τα μαθήματα χορού διεξάγονται κάθε Τετάρτη 8.30-10.00 το βράδυ, στην αίθουσα του συλλόγου, στην Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ξηρολιθίων οδός Διγελιωτίκων, με δάσκαλο χορού τον ειδικευμένο καθηγητή φυσικής αγωγής Ασημάκη Τσουρέκη. Οι ενδιαφερόμενοι, μέλη και φίλοι του συλλόγου, μπορούν να επικοινωνούν είτε στο γραφείο (τηλ. 2691060905, e-mail: epirotesaigialias@yahoo.gr) ή με τα μέλη του Δ.Σ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ήδη προετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων (χορευτικές, μουσικές, λογοτεχνικές, κοινωνικές κ.τ.λ.) για την «Εβδομάδα Ηπείρου 2012», που θα πραγματοποιηθεί από 09-16 Δεκεμβρίου 2012, ενώ η εξαμηνιαία αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας θα διεξαχθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.
Παράλληλα γίνονται επαφές για κοινές δράσεις με συλλόγους Ηπειρωτών της νοτιοδυτικής Ελλάδας αλλά και άλλων περιοχών με στόχο την ανάδειξη και προβολή του ηπειρώτικου στοιχείου αλλά και την ανάπτυξη και εξέλιξη των δεσμών και των σχέσεων των μελών του συλλόγου και της τοπικής κοινωνίας.