Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα, τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Ιονίου βιβλιοθήκης κουκλοθέατρο – «Ο νάνος και η χρυσοχέρα», του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, μία μεταφορά του παραμυθιού στο Κουκλοθέατρο, έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία, με την εκπαιδευτικό Αθηνά Σκανδάμη.
Ακολούθησε κατασκευή βασισμένη σε στοιχεία του παραμυθιού.
.
Η βιβλιοθήκη αγκάλιασε τους μικρούς της φίλους, που πλημύρισαν την αίθουσα της βιβλιοθήκης για να απολαύσουν αυτό το εκπληκτικό παραμύθι. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και παιδιά που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του παιδιού».

[the_ad id=”46371″]

 

Και βέβαια ο φούρναρης των Χριστουγέννων πάντα παρών, μοίρασε στα παιδιά υπέροχα γλυκά και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα!
Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά την κα Αθηνά Σκανδάμη για τη πολύτιμη υποστήριξή και συνεργασία της, όλους τους εθελοντές της, καθώς και τη πάντα πρόθυμη φίλη κα Σούλα Ψύχα, για τα υπέροχα χειροποίητα γλυκά που πρόσφερε.

Εδώ ολοκληρώνεται η πρωτοποριακή Καμπάνια Φιλαναγνωσίας & Δράσης της Ιόνιου βιβλιοθήκης «Χριστούγεννα των ζουζουνιών», με απρόσμενη μεγάλη επιτυχία.

[the_ad id=”46274″]

Τα παιδιά με τη βοήθεια των εθελοντών και εκπαιδευτικών, ανέπτυξαν τη φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και την αντίληψη, ενθουσιάστηκαν, ήταν οι πρωταγωνιστές στις δραστηριότητες, καλλιέργησαν δεξιότητες, δούλεψαν ομαδικά και συνεργάστηκαν με συνομηλίκους τους.
Η Ιόνιος βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές της για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση όλων των δράσεων του προγράμματος φιλαναγνωσίας, τους εκπαιδευτικούς που πρωτοστάτησαν, τους γονείς και τους πρωταγωνιστές τους μικρούς της φίλους.
Η βιβλιοθήκη ετοιμάζει για το νέο έτος καινούργιο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας και εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]