Η Βάσω Ψυχράμη ήταν η μόνη που μίλησε με το Νικολόπουλο«…Καλύτερα να μην τον συναντήσω μπροστά μου» δηλώνει δηκτικά ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος φανερά ενοχλημένος από το περιεχόμενο των ερωτήσεων του Νίκου Νικολόπουλου αφού ο δήμαρχος φέρει βαρέως ότι για πρώτη φορά στην δημοτική του πορεία από το 1978 έως σήμερα, βρέθηκαν πρόσωπα στη πόλη που ξεκίνησαν τέτοιου είδους εκστρατεία εις βάρος του. Βεβαίως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν οι δυο τους συμπέσει να συναντηθούν και φυσικά από καμία πλευρά δεν υπήρξε πρωτοβουλία για μεταξύ τους επικοινωνία. Δεν αληθεύει άλλωστε αυτό που γράφτηκε χθες από τοπική εφημερίδα ότι ο δήμαρχος πήρε τον Νικολόπουλο και του τα «έψαλλε».
Αντίθετα ο Λεωνίδας Μαυρουδής τη μέρα που έγινε γνωστό το περιεχόμενο των ερωτήσεων Νικολόπουλου, τον αναζήτησε αλλά λόγω και των εργασιών της Βουλής για την ψήφιση των μέτρων, μεταξύ τους συζήτηση δεν έγινε.
Τα παράπονα του αντιδημάρχου γιατί δεν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις πριν δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε, άκουσε ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Π.Σακελλαρόπουλος και όταν ο βουλευτής δεν ανταποκρίθηκε ο Μαυρουδής απέστειλε το γνωστό mail ότι ο βουλευτής δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη «μούργα» από το «αγνό» που δημοσιεύθηκε στο χθεσινό μας φύλλο.
Η γραμμή Νικολόπουλου ήταν να μην ανοίξει τέτοιου είδους διάλογο, επιμένοντας στη σκληρή στάση μέσω των ερωτήσεων αλλά τελικώς δεν «ξέφυγε» από την Βάσω Ψυχράμη.
Η αναφορά στελεχών του Νικολόπουλου το περ.Σάββατο στη σύσκεψη στο Αίγιο «ότι και στη ΔΗΚΕΠΑ γίνονται τέτοιου είδους απευθείας αναθέσεις με οσμή… σκανδάλου» προκάλεσε τη κόσμια μεν αλλά αντίδραση της αντιδημάρχου Πολιτισμού.
Όταν ζήτησε από τον βουλευτή να την πληροφορήσει σε τι αναφέρεται… ξεκαθαρίζοντάς του ότι από μέρους της έχουν γίνει όλα με μεγάλη επιμέλεια, αναρτήσεων στο «Διαύγεια» και προσφορών, έλαβε την απάντηση: «…Όταν κι εάν μου φέρουν τέτοια στοιχεία θα τα καταθέσω στη Βουλή».
Φαίνεται ότι με τόσους πολλούς «ταχυδρόμους» που έχει το Αίγιο, θα έχουμε πολλά επεισόδια ακόμα στο «σήριαλ» του «κινήματος των καταγγελιών».