Τη σύμβαση με τη ΔΕΥΑ για την αντιμετώπιση στις βλάβες στη Συμπολιτεία και το Ερινεό αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.

Συγκεκριμένα μέχρι τώρα οι επιδιορθώσεις στις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης- άρδευσης στη Δυτική Αιγιάλεια γινόταν από ιδιώτες καθώς υπήρχαν τεχνικά προβλήματα και κυρίως η έλλειψη εξοπλισμού.

Ο αντιδήμαρχος Δυτ. Αιγιάλειας Μ. Μουτούσης μιλώντας στον «Ημ.» δηλώνει αισιόδοξος για την εξέλιξη αυτή καθώς όπως ανέφερε θα αποκατασταθούν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετώπιζει η Δυτ. Αιγιάλεια με την ύδρευση και την άρδευση.

Μετά από τη συνεργασία με τη ΔΕΥΑ ο αντιδήμαρχος Δυτ. Αιγιάλειας ελπίζει να υπάρξει και λύση στο θέμα με την ηλεκτροδότηση.

Το κύριο πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί στην παρούσα φάση ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να εξοφληθεί η εργασία των ιδιωτών στους οποίους απευθυνόταν ο Δήμος για τις επιδιορθώσεις των προβλημάτων. Ο Επίτροπος ο οποίος πρέπει να εγκρίνει το ποσό για την πληρωμή δε δικαιολογούσε τα χρήματα με αποτέλεσμα να μην πληρώνονται οι ιδιώτες.

 

Αθ.Σαϊτη