Άστραψε και βρόντηξε ο Θεοδωρακόπουλος για τα σενάρια «απόσχισης» της ανατολικής Αιγιάλειας Φανερά ενοχλημένος για τις συζητήσεις που «φούντωσαν» και πάλι το τελευταίο διάστημα και κάνουν λόγο για… απόσχιση της ανατολικής Αιγιάλειας από το δήμο Αιγιαλείας παρουσιάστηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας ο Στ.Θεοδωρακόπουλος.
Τονίζοντας ότι εξελέγη δήμαρχος του «καλλικρατικού» δήμου τον οποίο υπηρετεί, ο Στ.Θεοδωρακόπουλος δεν παρέλειψε παράλληλα να …υπενθυμίσει προς τους φορείς και κατοίκους της ανατολικής Αιγιάλειας ότι στο Αίγιο πηγαίνουν τα λύματα της περιοχής  αλλά και –πλέον- τα χρέη των πρώην δήμων που έχουν «πέσει» στο δημοτικό ταμείο.
«Θέλουνε να τους πάρουμε τα χρέη και τα λύματα και να φύγουν… Δεν είναι δυνατό να διαλυθεί ο δήμος επειδή το θέλει ο τάδε πρόεδρος…» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις και αρκετές κινήσεις που έχουν ξεκινήσει κυρίως από τους πρώην δήμους Ακράτας και Αιγείρας ώστε να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια «απόσχισης» των δύο ή και των τριών πρώην δήμων της ανατολικής Αιγιάλειας (δηλαδή και του Διακοπτού) που θα συγκροτήσουν τον δικό τους… δήμο.