Με ΕΚΠΛΗΞΗ αλλά και ΟΡΓΗ η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου διάβασε τα όσα αναφέρει  στην ανακοίνωση – ενημέρωση για τους Εργαζόμενους και δημοσίευσε χθες ο τοπικός Τύπος, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των Ε.Α.Σ. κ. Στέφανος Ανδριάνηςς και απαντάμε. Οι εργαζόμενοι των Ε.Α.Σ. κύριε Πρόεδρε, έχουν δουλέψει, έχουν ματώσει, έχουν προσφέρει τα μέγιστα για να κρατηθεί αυτή η Εταιρεία της οποίας σήμερα είστε Πρόεδρος.Οι εργαζόμενοι της Ε.Β.Ο. και της ΠΥΡΚΑΛ έχουν αποδείξει περίτρανα πολλές φορές ότι τους ενδιαφέρει η αναπτυξιακή πορεία των Ε.Α.Σ. και η προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

Η δυσλειτουργική εικόνα των Ε.Α.Σ. κύριε Πρόεδρε έχει να κάνει με τη δική σας αδυναμία να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητες σας και τις πραγματικές ανάγκες που απασχολούν αλλά και επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό τους εργαζόμενους των Ε.Α.Σ.

Η φυσιογνωμία και η αξιοπιστία των Ε.Α.Σ. κύριε Πρόεδρε δεν κινδυνεύει από τους αγώνες των Εργαζόμενων για ένα καλύτερο αύριο για δουλειά, προοπτική, ανάπτυξη, μισθοδοσία, πληρωμές, αλλά απειλή αποτελεί η δική σας ανυπαρξία και η σκοπιμότητα της Κυβέρνησης για διάλυση και ξεπούλημα των Ε.Α.Σ.

Εσείς φτιάξατε το οργανόγραμμα κατά παραγγελία των Βουλευτών κύριε Πρόεδρε.

Εσείς θέλετε να αλλάξετε τους Διευθυντές των Εργοστασίων γιατί δεν είναι υποτακτικοί.

Εσείς κύριε Πρόεδρε είχατε απλήρωτους για μήνες τους εργαζόμενους αλλά και τους συνταξιούχους.

Εσείς βλέπετε πλεονάζον προσωπικό στα εργοστάσια και θέλετε εφαρμογή εργασιακής εφεδρείας, όταν σήμερα μετ’ εμποδίων βγαίνει η παραγωγή και καλύπτονται οι ανάγκες της επιχείρησης.

Εσείς θέλετε να πουληθούν τα Ε.Α.Σ.

Εσείς κύριε Πρόεδρε είστε τώρα η αφορμή, η αιτία και το κακό για την εικόνα διάλυσης, απαξίωσης και ανυπαρξίας των Ε.Α.Σ., εσείς και η κυβέρνηση.

Μόνο οι Εργαζόμενοι και τα Δ.Σ. των Σωματείων νοιάζονται για την εταιρεία, τη δουλεία τους, και την προοπτική ανάπτυξης των Ε.Α.Σ.

Εσείς κύριε Πρόεδρε όπως και η Κυβέρνηση είστε περαστικοί, επισκέπτες.

Δεν φτάνει που με την πολιτική σας έχετε οδηγήσει τους Εργαζόμενους σε φτώχεια και τους Συνταξιούχους σε εξαθλίωση και επαιτεία, βγάζετε και δελτία τύπου κατηγορίας αυτών. ΄΄ Λίγη σοβαρότητα και σεβασμός προς τους εργαζόμενους δεν βλάπτει κύριε Πρόεδρε΄΄.

Αν πράγματι κύριε Πρόεδρε των Ε.Α.Σ. θέλετε να προσφέρετε έστω και μια φορά τις καλές σας υπηρεσίες στα Ε.Α.Σ. δεν έχετε παρά να καταθέσετε την παραίτηση σας και ταυτόχρονα να ζητήσετε συγγνώμη από τους εργαζόμενους των Ε.Α.Σ. για την μέχρι τώρα παρουσία σας.

Το έργο σας δεν θα λείψει από κανέναν.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΚΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ