«Επισκευάζονται όλοι οι δρόμοι που υπέστησαν ζημιές στη θεομηνία του Φεβρουαρίου, με τη καθοριστική συμβολή του Στρατού».

 Ο Αιγιαλέας Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κ. Σπηλιόπουλος ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Σ. Θεοδωρακόπουλου, αποφάσισε την αποστολή στο Δήμο μας , μηχανημάτων και  οχημάτων με χειριστές στρατιωτικούς, για την επισκευή και ανακατασκευή σημείων της αγροτικής οδοποιίας, των δημοτικών δρόμων ακόμη και της επαρχιακής οδοποιίας  που υπέστησαν σοβαρές ζημιές κατά τη θεομηνία που έπληξε το Δήμο μας στο διάστημα 6 έως 9 Φεβρουαρίου.

Από αύριο Δευτέρα, κλιμάκια αξιωματικών θα επισκεφθούν τις περιοχές που έχουν υποστεί ζημιές και θα καταστρώσουν σχέδιο δράσης. Εντός της εβδομάδας θα καταφθάσουν υπερσύγχρονα μηχανήματα  του Στρατού και θα αρχίσει άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών. Προτεραιότητα θα δοθεί στην αποκατάσταση του δρόμου Ακράτας – Ζαρούχλας στη θέση Πύργος.

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω έργων ο Δήμος Αιγιάλειας ζήτησε ειδική άδεια  για την άντληση αδρανών υλικών και αμμοληψία από τα ποτάμια του Δήμου μας.