Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στην Πάτρα. Δράστες είναι τρεις ημεδαποί ηλικίας από 19 έως 22 ετών Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις κλοπών ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες ξεπερνά της 44.000 ευρώΕξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σπείρα αποτελούμενη από τρία άτομα, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, κατά περίπτωση είχαν διαπράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα έντεκα συνολικά κλοπές και διαρρήξεις σε οικίες στην Πάτρας
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 22, 20 και 19 ετών για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι τρεις ημεδαποί είχαν συστήσει, τον τελευταίο χρόνο, σπείρα με διαρκή δράση, η οποία με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραττε κατ’ εξακολούθηση, διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες.

Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της ομάδας από την παράνομη δράση τους ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 44.000 ευρώ, ενώ οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως τιμαλφή, οικιακές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί (9) εννέα περιπτώσεις κλοπών στην Πάτρα και από μία στο Ρίο και στο Πλατάνι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.