Με την καθολική συμμετοχή των κοινωνικών φορέων της Αιγιάλειας ολοκληρώθηκε απόψε στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου η ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό των απεργιακών κινητοποιήσεων της 17ης και 18ης Οκτωβρίου 2012.Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων, σωματείων και εργαζομένων καθώς επίσης και οι επιστημονικοί φορείς αποφασίσαμε:
1. Την καθολική και απόλυτη παύση εργασιών την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012
2. Τον προγραμματισμό συνέντευξης τύπου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 13.00 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, όπου θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων και των ενεργειών.
3. Την συμμετοχή του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Αιγιάλειας στο πανεμπορικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 στης 12.00 έξω από τα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Μητροπόλεως 42).
Η επιτυχία της αποψινής σύσκεψης δεν εστιάζεται μόνο στην μαζική προσέλευση αλλά έχει βαθύτερη σημασία. Είναι η έναρξη μιας νέας δυναμικής περιόδου δράσης και αντίδρασης όλων των κοινωνικών φορέων συλλογικά. Είναι η έναρξη μιας προσπάθειας απελευθερωμένης από κομματικούς και άλλους περιορισμούς με κοινό στόχο και όραμα, την αυθεντική ανάπτυξη και την μετατροπή της χώρας μας σε παραγωγική δύναμη. Ενώνουμε τη φωνή μας και ζητάμε από την ελληνική κυβέρνηση να ακούσει τις ανάγκες χιλιάδων οικογενειών για επιβίωση, δηλώνοντας παράλληλα την πλήρη αντίθεσή μας στην ασκούμενη πολιτική των σκληρών οικονομικών μέτρων.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου
Σωματεία Εργαζομένων Δήμου Αιγιάλειας
Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Αιγιάλειας
Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου
Συντεχνία Αρτοποιών Αιγίου & Καλαβρύτων
Σύλλογος Κρεοπωλών Αιγίου
Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου
Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου
Σύλλογος Φοροτεχνικών Αιγιάλειας & Καλαβρύτων
Ένωση Επαγγελματιών Ξυλουργών & Επιπλοποιών Αιγίου
Σύλλογος Ψυκτικών
Σύλλογος Συνεργείων Αιγίου