Ενόψει των επερχόμενων νέων μέτρων της κυβέρνησης και έπειτα από κοινή απόφαση όλων των ανώτερων συνδικαλιστικών οργανώσεων, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας απευθύνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ για την πραγματοποίηση ΕΥΡΕΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ των κοινωνικών φορέων της Αιγιάλειας, με θέμα:«ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ 17ης & 18ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012»

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Συλλόγου (ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, γραφείο Νο 21).

Επικροτούμε την ρήση «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» γιατί πιστεύουμε ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές η ενότητα και η μαζικότητα των εργαζομένων, των εργοδοτών και την κοινωνίας ολόκληρης είναι ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προϋποθέσεις.

Στόχος μας είναι η συσπείρωση των κοινωνικών φορέων σε μία διαρκή μάχη αντίδρασης και αντίστασης, ενάντια στα καταστροφικά μέτρα που θέλουν να επιβάλλουν σε μια ήδη αποδυναμωμένη κοινωνία και οικονομία.

Η μαζική κινητοποίηση, είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, τη φωνή μας, την αγανάκτησή μας και φυσικά τη δύναμή μας, την οποία καθημερινά οι κυβερνόντες υποτιμούν και εξευτελίζουν.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου