Σε συνεχείς διεργασίες βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ως καθ’ύλην αρμόδιος προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων, τόσο στους αντιδημάρχους Αιγιαλείας, όσο και σε επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων και αιρετών οργάνων, για την ερχόμενη διετία. Κι αυτό, γιατί το τέλος του χρόνου πλησιάζει και φαίνεται πως είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για αλλαγές, που θα φέρουν “φρέσκο” αέρα στα δημοτικά πράγματα.

Οι διάφορες συζητήσεις που γίνονται μεταξύ του ιδίου και προσώπων που ο ίδιος σκέφτεται να αξιοποιήσει σε θέσεις-κλειδιά για τη λειτουργία του Δήμου, βεβαίως δεν δημοσιοποιούνται ούτε ως προς το χρόνο τους ούτε ως προς το περιεχόμενό τους. Όπως έχει διαρρεύσει πάντως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα αντικατασταθούν τουλάχιστον 3-4 αντιδήμαρχοι (εκ των οποίων και κάποιοι των πρώην Καποδιστριακών Δήμων), ενώ δεν αποκλείονται και εκπλήξεις, με την τοποθέτηση αιρετών που δεν έχουν διατελέσει ξανά αντιδήμαρχοι ή επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων και που κατά πολλούς (ίσως και κατά τον ίδιο το Δήμαρχο), πρέπει να αξιοποιηθούν και να “δοκιμαστούν”.

Όλα αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς εβδομάδες κι έτσι θα διαπιστώσουμε αν θα επιβεβαιωθούν και οι πληροφορίες που διαρρέουν συνεχώς και που…λένε πολλά και ενδιαφέροντα!

πηγή:filodimos.gr