Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη δυναμική συμμετοχή των συναδέλφων στη γενική παύση εργασιών της 18ης Οκτωβρίου με ποσοστό επιτυχίας που άγγιξε το 100%. Η βοήθεια όλων υπήρξε ουσιαστική από την πρώτη κιόλας ημέρα με την τοποθέτηση της αφίσας στις βιτρίνες των καταστημάτων. Οι συνάδελφοι απέδειξαν για ακόμα μία φορά τον παλμό τους και την έντονη αντίδρασή τους, σε μια οικονομική πολιτική που έχει οδηγήσει πολλά καταστήματα σε λουκέτο και έχει φέρει την αγορά σε πρωτοφανή δυσπραγία.

Χαιρετίζουμε επίσης όλους τους επαγγελματικούς φορείς της πόλης μας που πραγματικά στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια, προβάλλοντας και αυτοί φυσικά τα δίκαια αιτήματά τους.

Όσο για την μικρή παραφωνία κάποιων συναδέλφων που επέλεξαν να μη συμμετάσχουν, προφανώς δηλώνουν, είτε ότι έχουν λύσει τα προβλήματά τους και πραγματικά χαιρόμαστε γι’ αυτό, είτε ότι δεν συμμερίζονται την προσπάθεια χιλιάδων συναδέλφων τους που παλεύουν καθημερινά να τα βγάλουν πέρα.

Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που όλοι καλούμαστε να δώσουμε, άσχετα αν δεν το έχουν αντιληφθεί ορισμένοι, η συνεργασία και η συστράτευση των κοινωνικών ομάδων είναι μονόδρομος. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να διεκδικήσουμε ένα αναπτυξιακό μέλλον για το ελληνικό εμπόριο και την οικονομία εν γένει, με έναυσμα τον γενικό ξεσηκωμό της 18ης Οκτωβρίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ευαγγελίου Ευάγγελος

Ο Γεν. Γραμματέας

Μούζουλας Βασίλειος