Στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εθελοντές της Ομάδας Α’ της ΔΗΚΕΠΑ μετά από κάλεσμα της Δημοτικής Επιχείρησης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την συζήτηση, την ανταλλαγή ιδεών και τον σχεδιασμό των νέων δράσεων, ύστερα από την επιτυχημένη συμμετοχή των εθελοντών στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.
Εκτός από τα μέλη της εθελοντικής ομάδας στο Πολιτιστικό Κέντρο βρέθηκαν και αρκετοί Αιγιαλείς που επιθυμούσαν να ενημερωθούν για τις δράσεις και τους σκοπούς της Ομάδας Α’ και να βοηθήσουν συμβάλλοντας σε αυτές.
Οι εθελοντές αλλά και οι υπόλοιποι παριστάμενοι ενημερώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης και για το έργο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας από την εκπρόσωπο της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης των εξαρτήσεων Αιγίου “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” , Τζούλια Κουτούζη, με σκοπό την μελλοντική συνεργασία. Παράλληλα με τον απολογισμό των έως τώρα δράσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη και συντονισμένη λειτουργία της Ομάδας Α’ και τη συνέχιση του πολυσχιδούς έργου της. Μετά τη λήξη της συνάντησης