θάνατος 20χρονου ΠάτραΤον άτυχο νεαρό βρήκε νεκρό η κοπέλα του, η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί με τη μητέρα του, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα αντίκριζε. Ο Αλκίνοος γιος της πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του πρώην προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Αχαϊας Μάρκου Καπετανάκη, κείτονταν νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ, κάλεσε το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμά του να διαπιστώνει λίγη ώρα αργότερα το θάνατό του. Όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Οπως μας δήλωσε ο Μάρκος Καπετανάκης, είχε κάποιους πονοκεφάλους, είχε κάνει όμως σειρά εξετάσεων πρόσφατα οι οποίες δεν έδειξαν το παραμικρό.

[the_ad id=”46371″]

 

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αξιωματικός της Αστυνομίας, αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν από την νεκροτομή που θα διενεργηθεί

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]