Τραυματίστηκε στο πρόσωπο από πυροβολισμούς,  Τυχερός μέσα …στην ατυχία του ήταν άνδρας που δέχτηκε πυροβολισμούς από το πουθενά, χθες Τρίτη το βράδυ μετά τις 20:30, ενώ καθόταν αμέριμνος  σε παγκάκι απέναντι από τον οικισμό του Τριαντείου, στην οδό Δαφνών, σύμφωνα με την εφημεριδα “ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ”.

Ο άτυχος άνδρας γλίτωσε τα χειρότερα …από θαύμα, όταν από άγνωστη αιτία αλλά όπως ερευνά η αστυνομία πρόκειται μάλλον για ατύχημα, δέχτηκε πυροβολισμούς από νεαρούς που βρίσκονταν σε απόσταση λίγων μέτρων από το παγκάκι που είχε καθίσει. Οι νεαροί φαίνεται πως …έπαιζαν με το όπλο και χωρίς να το καταλάβουν το όπλισαν με αποτέλεσμα να πυροβολήσουν ανεξέλεγκτα. Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Οι περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν προς το μέρος του, για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί καθώς τον είδαν αιμόφυρτο στο παγκάκι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αιγίου και στη συνέχεια στο 409 νοσοκομείο στην Πάτρα λόγω της φύσης του τραύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, νεαροί που βρίσκονταν λίγα μέτρα από το σημείο που καθόταν ο άτυχος άνδρας, έπαιζαν με όπλο, πιθανότατα αεροβόλο.  Οι νεαροί που δεν ήταν πολύ μακριά από το σημείο απομακρύνθηκαν με το άκουσμα του πυροβολισμού, ενώ οι περίοικοι έτρεξαν να βοηθήσουν τον άντρα που δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα τόσο για τον εντοπισμό των νεαρών, τον τύπο του όπλου αλλά και για τους λόγους του πυροβολισμού.