Από τα  Σωματεία Στίβου ΑΣ Αθηνόδωρος ο Αιγεύς & ΕΦΑ Αιγίου, σε συνεργασία με το  Δήμο Αιγίου  Ν.Π.Δ.Δ. και υπό την αιγίδα της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου προκηρύσσονται Αγώνες Στίβου  με την επωνυμία «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2012» οι οποίοι θα διεξαχθούν  σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ,  14 Ιουλίου 2012 – ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΑΙΓΙΟ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
1. ΑΝΔΡΩΝ: 100μ –  400μ. – 1.500μ – ΜΗΚΟΣ –  ΥΨΟΣ
2. ΓΥΝΑΙΚΩΝ:  400μ. – 1.500μ  – ΜΗΚΟΣ –  ΥΨΟΣ
3. Κ: 100μ ΕΜΠ.
4. Π: 110μ ΕΜΠ.
5. ΠΠΑ΄: 150μ. – 300μ. – 600μ. – 1.000μ (με δικαίωμα συμμετοχής και ΠΠΒ’) – Ακόντιο
6. ΠΚΑ΄: 80μ –  300μ. – 1.000μ (με δικαίωμα συμμετοχής και ΠΚΒ’) – 80μ ΕΜΠ –
3.000μ ΒΑΔΗΝ
7. ΠΠΒ΄ 60μ  – ΜΠΑΛΑΚΙ
8. ΠΚΒ΄: 60μ – 60μ. ΕΜΠ – ΜΠΑΛΑΚΙ

ΣΗΜ: Η συμμετοχή των αθλητών σε όλα τα παραπάνω αγωνίσματα θα επιτρέπεται με βάση τη γενική προκήρυξη και τις τεχνικές διατάξεις του ΣΕΓΑΣ 2012

Δικαίωμα συμμετοχής
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς.
Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα έτος από τη θεώρησή του.
Σε κάθε περίπτωση όμως για τα θέματα υγείας των αθλητών και ιδιαίτερα για ότι συμβεί σε ένα αγωνιζόμενο και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου είναι υπεύθυνος ο εκπρόσωπος του σωματείου και ο προπονητής που δηλώνουν αυτούς τους αθλητές και σε καμιά περίπτωση η Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείας Πελοποννήσου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Τα σωματεία πρέπει να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής μέχρι αύριο  Πέμπτη  12 Ιουλίου   στην Ε.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ (fax 2610 313138 – mail:komaksakout@yahoo.gr , segaspatra@yahoo.gr )

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
-Τεχνικός Υπεύθυνος του αγώνα ορίζεται ο κ. Κουτρουμπάνος Διονύσιος  Τεχνικός  Σύμβουλος  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βόρειας Πελοποννήσου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
Όλοι οι αθλητές-τριες 45΄ πριν την έναρξη του αγωνίσματος τους πρέπει να παρουσιάζονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ στην αίθουσα  κλήσης προσκομίζοντας το δελτίο τους.

• H αίθουσα κλήσης θα λειτουργήσει έξω από τα γραφεία του Σταδίου (τερματισμός 100μ).
• Η είσοδος των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την είσοδο που βρίσκεται στον τερματισμό των δρόμων και μόνο με την συνοδεία του εφόρου του αγωνίσματος , σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:
1. Τα αγωνίσματα των δρόμων 10΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
2. Τα αγωνίσματα των εμποδίων 15΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
3. Τα αγωνίσματα των αλμάτων 30΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
4. Τα αγωνίσματα των ρίψεων 30΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.

• ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συμμετοχή σε κανένα αθλητή-τρια χωρίς Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. (Εξαιρούνται μόνο οι αθλητές- τριες που είναι από μετεγγραφή της τελευταίας περιόδου).
• Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου του ΣΕΓΑΣ, έκδοσης 2012.
• Τα διαδοχικά ύψη θα καθοριστούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής  των αθλητών, από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ.
• ΔΕΝ θα διεξάγεται αγώνισμα αν δεν συμμετέχουν σε αυτό τουλάχιστον  τρεις (3) αθλητές- τριες.
• Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ και τον Αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
• Στο Μήκος ΠΠ Β΄ & ΠΚ Β΄ και στο μπαλάκι θα διεξαχθούν 3 προσπάθειες.
Σε ΚΑΝΕΝΑ αθλητή-τρια δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του σε αγώνισμα που δεν ανήκει στα επίσημα αγωνίσματα της κατηγορίας του. Κάθε  αθλητής- τρια  μπορεί  να  δηλωθεί  και  να  συμμετάσχει  σε δύο (2)  αγωνίσματα,  , εκτός και αν αυτό απαγορεύεται από τις Τεχνικές Διατάξεις 2012 ( π.χ. ΠΠ Β΄ – ΠΚ Β΄ & ΠΠΑ΄ – ΠΚΑ΄  ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ).
• Όλοι οι δρόμοι θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές .

Στους τρεις (3) πρώτους αθλητές- τριες κάθε αγωνίσματος,  θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
Δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί η δαπάνη κάλυψης εξόδων μετακίνησης ή άλλης δαπάνης.