Ο Σύλλογος Αλυκής, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα μέλη του συλλόγου και τους συμπολίτες μας στην παραλία Αλυκής την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι. Για μία ακόμα χρονιά διοργανώνουμε τα ” ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην ΑΛΥΚΗ ” σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. και τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.

Σας περιμένουμε,
Να ΓΕΥΤΟΥΜΕ την παραδοσιακή φασολάδα, τη λαγάνα, τα νηστίσημα της ημέρας και το εκλεκτό κρασί που προσφέρουν αρτοποιεία, καταστήματα και οινοποιεία της πόλης μας, και που με μεράκι ετοιμάζουν εθελοντές-μέλη του συλλόγου μας.
Να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ και να χορέψουμε με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Να ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ το χαρταετό τηρώντας το έθιμο, καιρού επιτρέποντως!

Φέτος, αλλάζουμε για λίγα μέτρα το σημείο της εκδήλωσης. Τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ δεν θα γίνουν στον καθιερωμένο χώρο, ( για περισσότερα από είκοσι χρόνια ) στο κιόσκι στο πλάτωμα Κούτρα, αλλά στο ΚΙΟΣΚΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PORTO BELLO. Αυτό γίνεται για ” ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ” Περιβαλλοντικούς λόγους. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε χαμηλότερη όχληση για τα πολλά είδη πουλιών που επέλεξαν το βιότοπο της Αλυκής για στάση το φετινό χειμώνα, αφού ακόμα λόγω καιρικών συνθηκών, είναι έντονη η παρουσία τους στην περιοχή.

Την Καθαρά Δευτέρα θα γίνει και η κλήρωση της ετήσιας λαχειοφόρου του συλλόγου μας με πολλά πλούσια δώρα για τους τυχερούς!!!