18.4 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕλλάδα8 Δεκεμβρίου γενική 24ωρη απεργία

8 Δεκεμβρίου γενική 24ωρη απεργία

apergeia elmeΗ Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου σας καλεί, στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και στο κεντρικό συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα.
Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώνουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα.
Είμαστε για πολλοστή φορά αντιμέτωποι με νέες και παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της Κυβέρνησης, που εθελοτυφλώντας στις ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, στοχεύουν πια ευθέως στην καρδιά της εργατικής προστασίας.
Θέλουμε τώρα πίσω τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας, γιατί σε εμάς στηρίζεται το μέλλον της χώρας.
Ο αγώνας είναι μονόδρομος!
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, έχουμε μόνον μία επιλογή. Να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία.
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, η ενότητα όλων των εργαζομένων και ο κοινός αγώνας, είναι προαπαιτούμενα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Να Σταματήσει Επιτέλους o Κατήφορος!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΣΤΑΘΕΡΗ & ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ «ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Όλοι στην Γενική Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 και στο Συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular