magiko-parko-patraΜε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να πλησιάζει πλέον για τα καλά, εντείνονται και οι προετοιμασίες για το άνοιγμα του Μαγικού Χωριού της Πάτρας.

Σε αυτή τη μοναδική έκταση 20 στρεμμάτων στον χώρο της Πατραϊκής Οινοποιίας (Ανθείας 38), δημιουργείται από μία ομάδα ανθρώπων με μεράκι και εμπειρία, μία παραμυθένια πολιτεία, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην Πάτρα!

Το επίσημο άνοιγμα των πυλών για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Μαγικού Χωριού, ορίστηκε για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Από τότε μέχρι και τις 8 Ιανουρίου, δεκάδες, ειδικά διαμορφωμένοι, κλειστοί και ανοιχτοί χώροι, θα φιλοξενήσουν πολυάριθμα events, εκδηλώσεις και δράσεις που αναμένεται να εντυπωσιάσουν!

Ένα είναι σίγουρο.

Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι θα είναι στο Μαγικό Χωριό!

Ο Άη Βασίλης και το εργαστήριο των ξωτικών, η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, τα τρία γουρουνάκια, η Πεντάμορφη και το τέρας, ολόκληρη Παραμυθούπολη, το φεγγάρι και τα αστέρια, ο Καραγκιόζης, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ο καστανάς, αμέτρητα παιχνίδια, απίστευτα δώρα, εκατοντάδες στολίδια και όλη η μαγεία των Χριστουγέννων είναι στο Μαγικό Χωριό!

Θα λείπεις εσύ;