PAEKΣυνάντηση εργασίας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του Επιμελητηρίου-ΠΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/8 στο ξενοδοχείο Long beach.

Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας κ.Σπαρτινός, ο Διευθυντής Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας κ.Σκούτας, ο Αιγιαλέας Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Μουρίκης, η Ιδιαιτέρα της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κας. Αναγνωστοπούλου, ο Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας κ. Σιδηρόπουλος, ο Γραμματέας Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας κ. Σκυλάκος, Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας και Επικεφαλής της ΠΑΕΚ κ.Τηλιγάδης, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Αχαϊας και Σύμβουλος της ΠΑΕΚ κ. Αναστασόπουλος, ο Ιδιοκτήτης του Οινοποιείου Τετράμυθος κ. Παπαγιαννόπουλος και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου long beach κ.Διαμαντόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου να θέτουν πρός συζήτηση και ενημέρωση, ζητήματα που αφορούν την Τοπική Ανάπτυξη της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων.
@Την Ρύθμιση των σεισμόπληκτων και πυρόπληκτων δανείων τα οποία οφείλονται υποχρεωτικά από τους κατόχους τους.
@Την προστασία της πρώτης κατοικίας για τα ληξιπρόθεσμα σεισμόπληκτα δάνεια.
@Την μέριμνα των πυρόπληκτων δανείων των επιχειρήσεων.
@Την εξασφάλιση ρευστότητας από τις τράπεζες.
@Την δυσβάσταχτη φορολόγηση του κρασιού, που πλήττει τα Οινοποιεία και όλες τις παρεμφερείς επιχειρήσεις, Κάβες και Καταστήματα Εστίασης και Αναψυχής.
@Την επαναλειτουργία της πορθμιακής γραμμής Αιγίου – Αγίου Νικολάου Φωκίδας, πρός όφελος, στην τοπική οικονομία και των δύο περιοχών.
@Την έλευση του Φυσικού Αερίου στην περιοχή μας, για το οποίο ο κ. Σπαρτινός μας ενημέρωσε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης, είναι η δημιουργία μονάδας φυσικού αερίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και σύνδεση του φυσικού αερίου σε δύο άξονες, ο πρώτος με την Ήπειρο και τα Ιωάννινα και ο δεύτερος άξονας με την Αχαϊα, Πάτρα, Αίγιο εώς και την Κορινθία.
Η Συνάντηση έκλεισε με τις ευχαριστίες μας, στον κ. Διαμαντόπουλο για την θερμή φιλοξενία του, στον εξωτερικό χώρο του Long beach.
Τηλιγάδης Αριστείδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας
Γεωργακόπουλος Παναγιώτης Γραμματέας ΠΑΕΚ

paek syriza