16.8 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυναυλία αφιερωμένη στο “Χαμόγελο του Παιδιού” από τρία Δημοτικά Σχολεία της Αιγιάλειας

Συναυλία αφιερωμένη στο “Χαμόγελο του Παιδιού” από τρία Δημοτικά Σχολεία της Αιγιάλειας

xerakiaΜε θέμα την αξία της φιλίας και το καθοριστικό ρόλο που παίζει στη ζωή καθενός μας ξεχωριστά αλλά και στο μέλλον όλης της ανθρωπότητας, οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης και του Δημοτικού Σχολείου Ροδοδάφνης ενώνουν τις φωνές τους, συνδιοργανώνουν και θα πραγματοποιήσουν συναυλία το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Πολύκεντρο» Μυρτιάς (παραλία Αιγίου). Η συναυλία, αφιερώνεται με αγάπη στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Μέσα από τις μελωδίες των φλογέρων τους και τους στίχους των τραγουδιών τους, πάνω από 120 μαθητές των τριών σχολείων θα προσπαθήσουν να μας ευαισθητοποιήσουν και να μας πείσουν ότι η φιλία δεν είναι απλά μια ιδέα αλλά αναγκαιότητα για τη συνύπαρξη των λαών.

Όλοι οι μαθητές, με τον συντονισμό, τη συμμετοχή και συνοδεία του κ. Παπαγγελόπουλου Άγγελου, εκπαιδευτικού μουσικής και των τριών σχολείων, γκρεμίζοντας τα τείχη που μας χωρίζουν από τους συνανθρώπους μας, θα μας βγάλουν από το ασφαλές καταφύγιό μας και θα μας αποδείξουν ότι έξω από αυτό υπάρχει ό,τι μας δίνει χαρά και νόημα στη ζωή μας.
Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular