papanikolouΌπως ήταν προγραμματισμένο, νωρίς χθες το πρωί ο Τεχνικός Σύμβουλος στον οποίο η δημοτική αρχή ανέθεσε να διαπιστώσει εάν πληρούνται οι όροι και οι προβλεπόμενες προδιαγραφές για την κατασκευή του έργου ΧΥΤΑ στην «Παπανικολού», έφτασε στην Αιγιάλεια και επισκέφθηκε το χώρο των εργασιών.
Παρόντες κατά την «αυτοψία» του ειδικευμένου Μηχανικού ήσαν οι εξ Ερινεού δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Ντίνος και Δ.Μπούρδος αλλά και ο αντιδήμαρχος Β.Χριστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ν.Θανασούλιας (εκ Συμπολιτείας) και ο πρόεδρος της Μυρόβρυσης στα διοικητικά όρια της οποίας ανήκει ο ΧΥΤΑ.
Η επίσκεψη του Τεχνικού Συμβούλου από την Αθήνα, έγινε στο πλαίσιο της έρευνας εκ μέρους της δημοτικής αρχής για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στην εξέλιξη του έργου. Οι σύμβουλοι και ο μηχανικός παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο των εργασιών ενώ παράλληλα του επεδόθη φάκελος με στοιχεία και μελέτες για την «προϊστορία» του έργου, ενώ ζήτησε ακόμα κάποια έγγραφα που αναμένεται μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει στα χέρια του.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την έκθεσή του μέχρι το τέλος του έτους ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και πάλι το χώρο των εργασιών προκειμένου να επανεξετάσει ορισμένα ζητήματα.