lainiothsΗ προεδρική εκλογή συνιστά την ώρα της μεγάλης αλήθειας για τους εκπροσώπους του Έθνους, που καλούνται να δείξουν και να αποδείξουν με αίσθημα εθνικής ευθύνης ότι έχουν προσωπική και πολιτική αξιοπρέπεια.
Κάτω από αντίξοες συνθήκες και μέσα σε ένα κλίμα απροσχημάτιστων απειλών και εκβιασμών, τόσο από θεσμικούς όσο και από εξωθεσμικούς παράγοντες, εντός κι εκτός Ελλάδας, οι βουλευτές δεν θα λάβουν, απλώς, μέρος σε μια συνταγματική, εκλογική, διαδικασία για την ανάδειξη ενός Προέδρου.
Επί της ουσίας, θα κληθούν να απαντήσουν στο μείζον ερώτημα εάν θα συναινέσουν ή όχι στην παράταση του βίου της καταστροφικότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», πιστοί στις αρχές τους, παρά το μπαράζ των επιθέσεων και των πιέσεων που έχουν δεχθεί το τελευταίο διάστημα, παρά τα κρούσματα αποστασίας που έπληξαν το μοναδικό, γνήσια αντιμνημονιακό και πατριωτικό Κίνημα της πατρίδας μας, δεν πρόκειται να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Και δεν πρόκειται να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί το «ναι» θα ισοδυναμούσε με αποδοχή της ανάλγητης οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η εντολοδόχος της τρόικας (και υπό προθεσμία) σημερινή κυβέρνηση.
Συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα, με την πεποίθηση ότι οι εκβιασμοί και οι απειλές δεν θα περάσουν στο σύνολο του ελληνικού Κοινοβουλίου και ότι η προεδρική εκλογή θα ανοίξει το δρόμο για τις εκλογές, σημαίνοντας την ώρα της ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής που έχει ισοπεδώσει τη χώρα μας και την κοινωνία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
“ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”
ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ