loggos aigioyΟριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του Τοπική Συμβουλίου Λόγγου να παραιτηθεί διαμαρτυρόμενο για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το χωριό με κύριο σημείο αναφοράς τα προβλήματα στην υδροδότηση από τις συνεχείς βλάβες για τα οποία όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος κ΄.Π.Κουκόπουλος, αντιμετωπίζει την πλήρη αδιαφορία από τους ιθύνοντες της δημοτικής αρχής.
«Για να φτάσουμε άγιες μέρες να υποβάλλουμε την παραίτησή μας, ο κόμπος πραγματικά έχει φτάσει στο χτένι. Με κύρια αναφορά στα προβλήματα της υδροδότησης που αντιμετωπίζει το χωριό μας, συνεδριάσαμε τη Μ.Δευτέρα και αποφασίσαμε να υποβάλλουμε την παραίτησή μας αφού δεν αντέχουμε άλλο να «χρεωνόμαστε» την απραξία και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής» ανέφεραν τα τρία μέλη του Τ.Σ. (Κουκόπουλος –Τσαούσης –Μπουλούμπασης) απευθυνόμενα στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε -τρισείμισι χρόνια τώρα- προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, στα πλαίσια των ελάχιστων αρμοδιοτήτων που μας δίνει ο «Καλλικράτης», ερχόμενοι όμως συνεχώς αντιμέτωποι με την απόλυτη αδιαφορία από πλευράς δημοτικής αρχής.
Δεδομένου ότι την αδιαφορία και απραξία της δημοτικής αρχής που έχει ως πάγια τακτική να αγνοεί οποιοδήποτε αίτημα θέτει το Τ.Σ. του Λόγγου, δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να την αντιμετωπίσουμε, αποφασίσαμε να υποβάλλουμε την παραίτησή μας.
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ και αναγκαζόμαστε σε παραίτηση αναφέροντας ενδεικτικά ορισμένα μόνο από τα αιτήματα που «καίνε» τους κατοίκους και δεν έχουν ικανοποιηθεί παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας κατόπιν αποφάσεων του Τ.Σ.
Η απόφασή μας για παραίτηση είναι οριστική και αμετάκλητη, αφού η όποια δέσμευση στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, δεν μας πείθει πια. Σεβόμενοι τους συμπολίτες μας και τους εαυτούς μας, θεωρούμε ως μοναδική οδό» τόνισε ο πρόεδρος παρουσιάζοντας παράλληλα ένα πίνακα με αναλυτικά στοιχεία, αριθμούς πρωτοκόλλου των αποφάσεων κλπ. τα οποία έχουν υποβληθεί στη δημοτική αρχή και έχουν αγνοηθεί όπως επανέλαβαν σε όλους τους τόνους, τα παραιτηθέντα μέλη του Τ.Σ. Λόγγου.
Παρόντες στο καφενείο Μπουλούμπαση που παραχωρήθηκε η συνέντευξη Τύπου ήσαν αρκετοί κάτοικοι του Λόγγου που επιβεβαίωσαν τα όσα ανέφερε το Τ.Σ., ενώ αμέσως μετά το Πάσχα προγραμματίζεται λαϊκή συνέλευση, αλλά και «πρόσκληση» σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Δεσπ.Τριαντ.