Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Πολιτιστικού  Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ Ακράτας , σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου που διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαΐου και ώρα 12:30 , στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου, Βας. Κωνσταντίνου 76 , Αίγιο.Η συνέντευξη παραχωρείται με την ευκαιρία της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης του έργου «Η Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Ν., Φαρμασώνη. Στη συνέντευξη θα παρευρίσκεται και ο σκηνοθέτης.

Το έργο θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου  στην Ακράτα  την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου στο θέατρο του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ και στο Αίγιο το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου στο Κινηματοθέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ (ώρα 21:00).

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα περιοδεύσει  σε όλη την Αιγιάλεια, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα (Πάτρα, Πύργος, Αμαλιάδα, Τρίπολη, Άργος, Άστρος, Ναύπακτος , Μεσολόγγι, Καλάβρυτα, Καμάρες, Σελιανίτικα, Τέμενη, Διακοπτό, Αιγείρα κλπ) ενώ τους φθινοπωρινούς μήνες θα δώσει παραστάσεις στο Λεκανοπέδιο Αττικής με κορυφαία τη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας (Θέατρο Πέτρας, 26 Σεπτεμβρίου , ώρα 21:00)

Πληροφορίες : Παναγόπουλος Παναγής 6944392715, Πρόεδρος Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ